Конец света 21 декабря 2012 года — миф или реальность - Непознанное: эзотерика, мистика и астрология - (0)
Заморозка болгарского перца - (0)
Сериал Интерны 1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон смотреть онлайн, новые серии Интерны онлайн, Интерны все сезоны, Интерны скачать бесплатно и без регистрации - (0)
Скумбрия “7 рецептов” | ИНТЕРЕСНОСТИ ДЛЯ ВСЕХ - (0)
НЕОБЫЧНЫЙ РУЛЕТ ИХ КУРИЦЫ “ВАЛЛЕТ”… | ИНТЕРЕСНОСТИ ДЛЯ ВСЕХ - (0)
>Пляцок з шоколадным кремом |
Продукти:
250 гр. маргарину
1 л. муки
1 скл. сметани
1 скл. цукру
1 п. порошку для випічки
3 яйця
Маргарин перетерти з мукою вимішаною з порошком до печива, додати цукор, збиті яйця і сметану. Замісити дуже мяке тісто. Розділити на 6 частин і тоненьким шаром накласти в форми. Пекти до зарумянення.
Крем:
600 гр. молока
1,5 скл. цукру
2 ст. лож. крохмалю
6 ст. лож. какао
100 гр. чорного шоколаду
300 гр. масла
1 п. ванільки
Відлити половину молока, довести до кипіння і всипати цукор.
До решти молока додати какао і крохмаль, розмішати, щоб не було грудочок і влити, помішуючи, до молока з цукром. Помішувати на вогні, доки загусне, до гарячого додати поламаний шоколад, масло та ваніль. Добре перемішати і гарячим кремом змастити коржі, зверху також змастити кремом. Пляцок має постояти ніч, щоб змякли коржі.
Коржі перемащувати щойно спеченими. Якщо крем загустий, то долити молока і довести до кипіння.
Рубрики: | ВЫПЕЧКА/выпечка западной украины |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |