-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в шотланка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Участник сообществ (Всего в списке: 3) БУДЬ_ЗДОРОВ Dianalux Мировая_Кулинария

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 20.01.2014
Записей: 8349
Комментариев: 81
Написано: 9016


ГАРБУЗОВИЙ СУП З ІМБИРОМ

Понедельник, 11 Октября 2021 г. 13:06 + в цитатник
Цитата сообщения Галина_-_Галинка Гарбузовий суп з імбиром

garbuzovii_sup_z_imbirom (640x424, 177Kb)
Сьогодні пропонуємо приготувати легкий та зігріваючий гарбузовий суп з імбиром. Гарбуз чудово поєднується з яскравим смаком і ароматом імбиру. Імбир - це джерело корисних речовин. Незвичайного терпкого і пряного аромату надають йому ефірні масла. Ось чому поєднуючи в супі імбир і гарбуз, ми знаходимо новий букет запахів та смаків. Та й кому ж не підніме настрій ароматне помаранчеве «сонце» в тарілці!

Гарбузовий суп з імбиром – інгредієнти
імбир (корінь) - 2-3 см.
оливкова олія - 3 ст.л.
морква середнього розміру - 1 штука.
вершки - 0,5 склянки.
цибуля - 1 штука (невелика).
гарбуз - 500 г.
вода або овочевий бульйон - 500 мл.
сіль за смаком.
Гарбузовий суп з імбиром – приготування
Дрібно ріжемо цибулю та імбир. У каструлі розігріваємо олію та обсмажуємо цибулю з імбиром до золотистого кольору.

Моркву тремо на тертці і додаємо до цибулі з імбиром, додаємо кілька ложок води чи бульйону, тушкуємо до м’якості моркви.

Гарбуз чистимо та ріжемо невеличкими кубиками, викладаємо в каструлю, заливаємо водою або бульйоном, доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і варимо на малому вогні до м’якості гарбуза.

Готовий суп подрібнюємо блендером до однорідного пюре, вливаємо вершки, перемішуємо, солимо і знову ставимо суп на вогонь. Даємо прокипіти 1-2 хвилини.

Подаємо суп з очищеним гарбузовим насінням.

Смачного!
Рубрики:  КУЛИНАРИЯ/супчики.....

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку