-Рубрики

 -Метки

 -Цитатник

Без заголовка - (0)

СОРОКАСВЕЧНЫЙ ПОДДЕЛ.   ЕСЛИ ВЫ ХОТИТЕ В КАКОМ-ТО ДЕЛЕ ПРЕУСПЕТЬ ИЛИ ДОБИТЬСЯ ЖЕЛАЕМО...

Без заголовка - (0)

Галия Злачевская «Лучшие модели на любую фигуру без примерок и подгонок»   Читать зде...

Без заголовка - (0)

Построение выкройки простого летнего платья (Кройка и шитье для начинающих портных) Автор Елена К...

Без заголовка - (0)

Как приготовить слоеное тесто. Отличный рецепт. Puff pastry Рецепт: замороженное ...

Без заголовка - (0)

Делайте это упражнение 1 раз в 2 дня. Спина перестанет болеть сразу Если тебя мучает остр...

 -

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
[Этот ролик находится на заблокированном домене]

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
В© пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Inna1968

 -Подписка по e-mail

 


Пляцок "Две судьбы"

Четверг, 15 Августа 2013 г. 11:52 + в цитатник
Цитата сообщения Versaviia Пляцок "Две судьбы"




ПРОДУКТИ:
ДЛЯ МАКОВО-КОКОСОВОГО КОРЖА:
200г кокосу,
200г сухого маку,
6 яєць,
1 ст.ложка порошку для випічки,
6 ст. ложок цукру.
ДЛЯ РУЛЕТИКІВ:
250г масла,
2 яйця,
3 ч.ложки порошку для випічки,
550-600 г борошна,
100 мл сметани,
3 ст. ложки згущеного молока,
3 ст. ложки какао.
ДЛЯ МАКОВОЇ НАЧИНКИ:
1,5 склянки маку,
3 ст. ложки родзинок,
1 ст.ложка апельсинових цукатів,
5 ст. ложок цукру.
ДЛЯ КОКОСОВОЇ НАЧИНКИ:
1 склянка кокосу,
1 яйце,
4 ст. ложки цукру.
ДЛЯ МАКОВОГО КРЕМУ:
7 ст. ложок макової начинки,
3 ст. ложки коньяку,
300г масла.
ДЛЯ КОКСОВОГО КРЕМУ:
1 склянка кокосової стружки,
6 ст. ложок манки,
0,5 л. молока,
2\3 склянки цукру,
1 пачка ванільного цукру
250г масла.
ДЛЯ ШОКОЛАДНОЇ ГЛАЗУРІ:
100г гіркого шоколаду,
4 ст. ложки вершків,
1 ст.ложка коньяку — розтопити на водяній бані.
ФОРМА ДЛЯ ВИПІЧКИ 24х24 см
КРІМ ТОГО:
1 квадратний вафельний лист,
коктейльні вишеньки
ПРИГОТУВАННЯ:
МАКОВО-КОКОСОВИЙ КОРЖ:
Його слід приготувати заздалегідь за добу і поставити визрівати у прохолодному місці. Так самісінько має визріти думка у двох людей про створення спільної сім'ї. Рішення теж треба приймати „на холодну голову“.
Приготуємо продукти:



Яйця збити за допомогою міксера з цукром до пухкої маси(маса має збільшитись в 3 рази) протягом 5-6 хвилин:



Легенько вимішати з кокосом, меленим на кавомолці маком, порошком для випічки.



Викласти у простелену кулінарним папером форму:



Випікати при 180*С 35 хвилин. Дати вистоятись протягом доби.



ТІСТО ДЛЯ РУЛЕТИКІВ:
Масло розтерти з цукром. Додати 400г борошна і розтерти на крихку масу:



Додати яйця, сметану, порошок для випічки, решту борошна, формуючи пластичне м'яке тісто. Замішувати тісто слід швидко. Кількість борошна треба регулювати, щоб вийшло м'яке тісто. Поставити його у холодильник на 30 хвилин.



Розділити тісто умовно на 2 частини. До однієї додати какао і ще раз вимісити. Кожну частину тіста розділити на 6 шматків:



Кожен білий шматок розтачати на присипаній борошном дошці в прямокутник довжиною 21 см, товщиною 0,2 см. Змазати тонко маковою начинкою (мак запарити, змолоти, додати цукор, родзинки і цукати) і загорнути рулетом.



Викласти рулетики у простелену кулінарним папером форму і легенько притиснути до дна так, щоб рулети утворили один пласт без щілин. Випікати 25-30 хвилин при 180*С до легкої золотистості:



Для кокосової начинки кокос вимішати з цукром і яйцем:



Кожен з шести какаових коржів розтачати у прямокутник довжиною 21 см, товщиною 0,2 см. Тонко змазати начинкою і загорнути рулетом:



Викласти кокосові рулетики у форму, простелену кулінарним папером і легко притиснути так, щоб утворився суцільний пласт без щілин. Випікати 25-30 хв при 180*С:



КОКОСОВИЙ КРЕМ:
400 мл молока закип'ятити з цукром і ванільним цукром. У 100 мл молока розмішати манку і вилити її у кипляче молоко. Проварити 2-3 хвилини. Всипати кокос.Проварити ще 2-3 хвилини. Остудити. Масло збити на пухку масу. Додати охолоджену кокосову масу, постійно збиваючи.



МАКОВИЙ КРЕМ:
Масло збити на пухку масу. Додати макову масу, коньяк і знову збити.



СКЛАДАЄМО ПЛЯЦОК:
Маково-кокосовий корж слід горизонтально розрізати на 2 частини.
На один маково-кокосовий корж викладаємо 1\2 кокосового крему:



Далі шоколадно-кокосові рулетики. Зверху 1\2 кокосового крему:



Розділяємо „жіночий світ“ від „чоловічого“ тоненьким напівпрозорим вафельним коржем і далі будуємо „чоловічий світ“: 1\2 макового крему:



Макові рулетики, 1\2 макового крему, друга частина маково-кокосового коржа:



Змазати згори шоколадною глазуррю, прикрасити білим кокосом, коктейльною вишнею. Дати вистоятися в холодильнику мінімум 6 годин. При подачі розрізати на прямокутні шматочки:



Автор: Medunya (Леся)
Рубрики:  выпечка /торты

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку