-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Елочка65

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 29.03.2011
Записей: 13824
Комментариев: 300
Написано: 14257


Без заголовка

Четверг, 12 Апреля 2012 г. 22:43 + в цитатник
Цитата сообщения Арина_Ярига Тортик Безе

 

Тортик з безе

Форма кругла діаметром 30 см.
Бісквіт;
6 яєць
1 скл. цукру
1 скл. борошна
5 ст. л. какао
1 ст. л. порошку до печива.
Білки збити з цукром,додати по одному жовтки.Потім додати борошно з порошком і какао,легенько вимішати.Випікати корж 30-40 хв. при темп.180-200*.Коли корж охолоне,розрізати на дві частини.
Безе;
4 білки
250 гр цукру-пудри
1 ст. л. крохмалю
Крем;
500 мл молока
карамельний пудинг
250 гр цукру
300 гр масла
Пудинг зварити по інструкції,додавши цукор.Як охолоне збити з маслом.

Тепер як я печу безе
Білки відділити від жовтків

Додати пару кристаликів солі і починати збивати на менших оборотах

Поступово збільшувати обороти міксера

Збивати до тих пір,щоб білки трималися на вінчиках

Не перестаючи збивати,додавати по 1 ст. л. цукор-пудру

Збивати дальше, поки не розчиниться цукор

білки мають добре триматися на вінчиках

Додати крохмал

Перемішати міксером на мінімальній швидкості

Викласти на застелену пергаментом форму

Розрівняти і поставити в духовку на мінімальний вогонь

Дверцята духовки мають бути привідкриті.Я вставляю вилку чи ложку.

Сушилось моє безе 5 годин,може й трошки задовго,бо знизу жовтувате.Я ще крем зробила карамельний(до речі дуже смачний) і безе трохи внизу зливається з кремом.Забула зробити фото,коли витягла з духовки.Це вже в торті.
Перейти на початок сторінки

 

 

 

 

 

 

http://dreamfood.com.ua/forum/topic_2372/8

Рубрики:  десерт

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку