Аудио-запись: Sirusho-Qele qele |
|
-cute_guy-
|
Yes im hay hoghits eka berem You wanna be with me, Qe-qe-qe-qe-le! Qele, qele! Qele, qele! Qele, qele! Qe-le . |
|
|
Комментарии (0)Комментировать |
Аудио-запись: Belarus-Ruslan Alehno - Hasta La Vista |
|
я_незнаю_что_написать
|
You’ve been my superstar But I’m staying alive Hasta la vista – I’m gonna strike like thunder Hasta la vista – I’m gonna strike like thunder Just take a look at me I’ve just turned one more page Hasta la vista – I’m gonna strike like thunder (Hasta la vista) I wanna light you up and leave you alone . |
|
|
Аудио-запись: ukraine-ani lorak- shady lady |
|
я_незнаю_что_написать
|
You’ve been my superstar But I’m staying alive Chorus: Shady lady – I’m gonna strike like thunder Just take a look at me I’ve just turned one more page Chorus: |
|
|
Аудио-запись: Diana Gurtskaya-Peace will come |
216 слушали 1 копий |
yammik
|
Look, the sky is crying cold bitter tears Say it out loud: peace will come Say it out loud: peace will come Sometimes words kill faster than bullets do Say it out loud: peace will come Say it out loud: peace will come |
|
|
Аудио-запись: Dima Bilan-Believe |
|
yammik
|
Even when the thunder and storm begins But if I keep going on Cause I’ve got something to believe in Even when the world tries to pull me down But if I keep going on Cause I’ve got something to believe in I can do it all Believing "По сюжету три мальчика дружат с девочкой Юлей, которая мечтает стать фотографом. У Димы была мечта стать артистом, у Эдика - музыкантом, у Жени - великим спортсменом, и они, достигнув своей цели, встречаются на фотовыставке этой девочки", рассказывает продюсер певца, которую тоже можно будет заметить в клипе. На выставке друзья узнают о беде 7-летнего Сергея, который по сценарию прикован к инвалидному креслу и устраивают в его пользу благотворительный концерт. После операции на вырученные деньги ребенок выздоравливает, Билан дарит ребенку цветы и свою песню, Плющенко - детские коньки, а Мартон - скрипку." |
|
|
Комментарии (1)Комментировать |
Аудио-запись: Kalomoira-Secret combination |
|
yammik
|
Performer: Kalomira Can you see it? Can you feel it? My secret combination An open book, |
|
|
| Страницы: [1] Календарь |