Без заголовка |
|
Без заголовка |
|
Без заголовка |
|
Без заголовка |
|
Без заголовка |
Предлагаю вашему вниманию простой, но оригинальный рецепт к пасхе — хлеб с секретом...
Для приготовления хлеба с секретом к пасхе вам понадобится:
Рецепт приготовления хлеба с секретом к пасхе:
1. Отвариваем в крутую яйца.
2. Мелко рубим зелень.
3. Огурцы и помидоры нарезаем кубиками.
4. Плавленый сырок разминаем вилкой или натираем на мелкой терке.
5. Взбиваем охлажденные сливки и смешиваем их с нарезанными овощами, сырком и зеленью. Перчим и солим по вкусу.
6. Срезаем с булки хлеба верхушку и вынимаем мякиш.
7. Хлеб изнутри выкладываем ломтиками сыра, затем кладем очищенные от скорлупы яйца и заливаем подготовленной сливочной массой.
8. Накрываем хлеб верхушкой, смазываем остатками сыра, посыпаем зеленью и убираем в холодильник на 2 часа.
И наш хлеб с секретом готов!!!
Вот такой простой и оригинальный рецепт к пасхе!
Приятного Вам аппетита и отдыха!
http://romantic-online.com
|
Без заголовка |
|
Без заголовка |
|
Без заголовка |
|
Без заголовка |
|
|
Без заголовка |
|
Без заголовка |
Коржи для торта выпекаются на сковороде(рецепт из интернета).
Что нужно:
●яйцо-4шт
●сахар -2/3стакана
●сметана-200гр
●масло сливочн.-150гр
●мука--2стакана
●разрыхлитель--1пакетик
|
Без заголовка |
|
Без заголовка |
с сайта: http://smak.ua/ru/blog/user-211644/recept-736111/plyatsok_morozivo_shokoladniy_l_s.html
У нас - сильна спека, тому пропоную пляцок-морозиво. Шоколадно-смородинові і ванільно-горіхові прошарки в сукупності з пудингово-вершковим морозивом варті уваги. А ще- ніжна шоколадна маса у шарі морозива. На розрізі планувались казково-шоколадні дерева. Як уже вийшло-судити вам.
Ингредиенты
ДЛЯ ТІСТА:
250г масла, 1 склянка цукру, 4 яйця 2 склянки борошна, 2 пачки порошку для випічки, 4 ст.л. какао, 2 пачки ванільного цукру, 1\2 ч.л. солі, 5 ст.л горіхів, 5 ст.л. смородини. ДЛЯ ПІСОЧНИХ ВАЛКІВ: 100г масла, 5 ст.л. цукру, 1 жовток, 2 ст.л. какао, 1 склянка борошна. ДЛЯ ШАРУ-МОРОЗИВА: 1 л молока, 2 яйця, 3 ст.л. борошна,1\2 склянки цукру, 3 ст.л. крохмалю, 300 мл вершків, 1 пачка загущувача для вершків типу "Смета", 1 плитка чорного шоколаду.
Способ приготовления:
ТІСТО: Масло розтерти з цукром до пухкої маси. Додавати по одному яйцю і декілька ложок борошна з розпушувачем аж до їхнього закінчення, ретельно розтираючи. Розділити масу на 2 частини. До однієї додати ванільний цукор і січені горіхи. До другої- какао і смородину.Викласти тісто смужками у змащену жиром і обсипану манкою форму. Розмір форми 20х30 см.
ДЛЯ ПІСОЧНИХ ВАЛКІВ: масло розтерти з цукром і жовтком, додати борошно. Розділити на 2 частини.До однієї додати 1\2 ст.л. сметани і какао. Сформувати 3 білих валки і 3 шоколадних довжиною як форма( у мене- 30 см) , товщиною як мізинець. Викласти валки на приготоване тісто: шоколадні- на біле, а білі- на шоколадне. УВАГА: втискаємо валки всередину в тісто. Шоколадні валки втискаємо глибоко вниз (це будуть листочки), а білі валки- лише до середини (хня роль- розділити стовбур "дерев" на 2 розгалуження). Випікаємо 35 хвилин при 180*С. ПУДИНГОВО-ВЕРШКОВИЙ ШАР: у склянці молока ретельно збиваємо яйця, додаємо борошно і крохмаль, добре розмішуємо. Решту молока доводимо до кипіння, додаємо цукор і виливаємо приготовану масу. Варимо 4-5 хвилин до загустіння. Охолоджуємо. Вершки збиваємо з загущувачем і вмішуємо у охолоджену пудингову масу. 2\3 отриманої маси викладаємо на приготований корж. До 1\3 додаємо розтоплений шоколад і за допомогою кондитерського шприца з великим отвором втискамо шоколадні смужки по усій довжині всередину в крем. (мало вийти 6 смужок, але у мене вийшло лише 5, тому кількість крему рекомендую пропорційно збільшити). Зверху загортаємо білим шаром і ставимо на 3 години у морозильну камеру. Перед подачею краще витягнути торт-морозиво на пів години з морозилки в холодильник. |
|
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
|
|
Без заголовка |
|
Без заголовка |
Это ещё один соломенный домик, но пейзаж немного поменяла. Применяла смешанную технику: мокрая ткань, природный материал и так, кое-что по сусекам наскребла. Начнём с основы. Лучше, если это будет лист фанеры или ДВП. Старую х/б ткань мы будем использовать для того, чтобы создать на поверхности основы драпировки в виде воды. Ткань должна быть светлой, без ярко выраженного печатного рисунка. Жаккардовые ткани не подходят.
|
Без заголовка |
|
Без заголовка |
|
Без заголовка |
Автор Ольга С-ва, мастер-класс опубликован на форуме Супер-Садовник (Ручная работа)
Автор использовала путую бутылку. Но думаю можно то же самое сотворить и с полной. очень интересная идея.
|
Без заголовка |
|
Без заголовка |
В творчестве рукодельников для изготовления различных поделок, скульптур и т.д., все чаще применяется строительная пена. Основные преимущества данного материала - легкость обработки, возможность придания практически любой формы, дешевизна и доступность. Область применения строительной пены очень широка.
|