-Рубрики

 -Всегда под рукой

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в tetaa

 -Подписка по e-mail

 


Без заголовка

Понедельник, 09 Декабря 2013 г. 19:39 + в цитатник
jablecznik (320x240, 72Kb)
KATAŽYNOS PYRAGAS
receptas retas, tad įdedu, kad nepamirščiau, ir gal kam patiks...

taigi.

Reikia: (formai apie 24 cm.)

150 gr. margarino
1 ir 3/4 stikl. cukraus
3 kiausiniu
2 su puse stikl. miltu
1 šaukštelio kepimo miltelių
4 didielių rugštokų obulių (jei tokių nebūna, tai į supjaustytus įpyku šaukštą citrinų sulčių, bet su rugščiais obuoliais skaniau)
100 gr. razinų
50 gr. brendžio
Cukrais pudra (patariu negailėti)

__________________________________
Eiga:
Pirmiauisia karštu vandeniu perplaunu razinkas, įpilų apie 50 gr. endžio, pastatau virti 5-10 min. (man puikiai sekasi mikrobanginėje ant maksimumo);

margariną (naudoju kokybišką, arba sviestą) paleidžiu iki minkštumo , suplaku su cukrumi.

Po vieną! įmušu (įplaku) kiaušinius,

Miltus sumaišau su kepimo milteliais,

Miltų mišinį ir kieušinių/margalino/cukrau suplaktinę sumaišau kartu, labai kruopščiai, kad neliktų gumulėlių.

Obuolius supjaustau skiltelėmis, kartais mažiukais kubiukais, įvairiai, sumaišau su brendyje virtomis razinomis, pabarstau cinamonu.

Į kepimo formą įpilu PUSĘ tešlos,
Sudedu obuolių/razinų mišinį,
užpilu antą pusę tešlos.

DOSNIAI apibarstau cukraus pudra.


Kepu 50 min. 180 C orkaitėje.
Laikas ir temperatūra parinkti, tas nedrįskite atidaryti orkaitės, kol kepa.
Рубрики:  Receptai

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку