С пылу, с жару – пятачок за пару!.. Традиционные дрожжевые пирожки с телятиной Знаю, что вредно...
Фазы Луны - даты и время на 2013 год. - (0)Фазы Луны - даты и время на 2013 год.
Без заголовка - (0) Киевские зарисовки - (1)Киевские зарисовки Николаевский костёл, Дом органной и камерной музыки. Николаевский костел в...
Киев. Подол. Меж двух монастырей (часть 2). - (0)Киев. Подол. Меж двух монастырей (часть 2). Итак, гуляем дальше по Подолу. Напомню, что начали ...
Курячі конвертики з сиром та помідорами |
Інгредієнти
куряче філе 1 шт.
сіль
суміш перців
ароматні трави (щіпка) 1-2
насіння фенхелю (щіпка) 1
помідор (скибочки) 2-3 шт.
сир моцарела (шматочки) 2 шт.
листочки базиліку зеленого 4 шт.
Розраховано на 1 порція
Швидко, просто, смачно. Смакує з будь-яким гарніром. Відмінна страва для сімейного обіду.
Куряче філе вимити, обсушити паперовими рушниками. Розрізати вздовж в товщину, аби вийшла акуратна «кишенька». Солимо, перчимо свіжезмеленим перцем, посипаемо ароманими трававами, натираємо сумішшю з усіх боків і в середині,
Помідор ріжемо напівкружальцями, сир нарізаємо невеликими шматочками. У «кшеньку» курячого філе викладаємо 2-3 скибочки помідора, зверху 2-3 шматочки сиру. Між сиром і помідрами можна покласти ще й по 1-2 листочку базиліку. «Зшиваемо» краї «кишеньки» зубочистками.
Фольгу збризкуємо оливковою олією, викладаємо філе. Зверху притушуємо злегка насінням фенхелю для аромату та збризкуємо оливковою олією. Загортаємо філе у фольгу. Запікаємо у розігрітій до 200 град. духовці 20 хв. Розкрийте фольгу та залиште у духовці ще 5 хв. для рум’яної шкориночки.
Рубрики: | вкусно |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |