-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в rss_rss_boingboing

 -Подписка по e-mail

 

 -Постоянные читатели

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 06.02.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 5


Soft butter is important to me, so I use a butter crock

Вторник, 03 Февраля 2015 г. 00:50 + в цитатник

butter-crock-1

We use a lot of butter at my house. And we like our butter soft, so it is easier to mix in to recipes, and so it doesn't rip toast apart when applied with a knife. Instead of keeping butter in the refrigerator, we keep it in a butter crock (AKA butter bell, butter pot, or French butter dish) on the kitchen counter. Read the rest

http://feeds.boingboing.net/~r/boingboing/iBag/~3/B-q0jrZ0CxY/soft-butter-is-important-to-me.html

Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку