Процес виробництва у Франції сиру рокфор за старовинними рецептами |
Рокфор сорт сиру, добре відомий гурманам у всьому світі. Перед його витонченим смаком і ароматом складно встояти, адже не дарма рокфор називають «королем блакитних сирів». Незважаючи на популярність цього продукту, мало хто знає його історію і традиції приготування. Батьківщиною цього сиру вважається село Roquefort-sur-Soulzon на півдні Франції. Тут донині зберігаються найдавніші традиції його приготування [&]
Сообщение Процес виробництва у Франції сиру рокфор за старовинними рецептами появились сначала на Развлекуха.
http://razvlekuha.org.ua/protses-virobnitstva-u-frantsiyi-siru-rokfor-za-starovinnimi-retseptami/
| Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |