-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в rss_new_books

 -Подписка по e-mail

 

 -Постоянные читатели

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 13.03.2011
Записей: 2251
Комментариев: 0
Написано: 0


Specialty Foods: Processing Technology, Quality, and Safety

Среда, 25 Февраля 2015 г. 12:44 + в цитатник

Specialty foods are made from high quality ingredients and offer distinct features to targeted customers who pay a premium price for their perceived benefits. The rise in production and sale of these foods has increased concerns over product quality and safety. Specialty Foods: Processing Technology, Quality, and Safety explores how these foods differ from other food sectors and describes their specific processing technologies, the equipment used to produce them, and steps taken to ensure their quality and microbial safety.

http://needlib.com/knigi/kulinariya/26631-specialty-foods-processing-technology-quality-and-safety.html


 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку