"Покрокова кулінарія": Смажимо м'ясо та овочі
|
|
Пятница, 05 Декабря 2014 г. 23:41
+ в цитатник

Страви з м'яса та овочів є справжньою окрасою сімейної вечері або святкового обіду. У нашій книзі ви знайдете різноманітні рецепти приготування смачного і соковитого м'яса та ніжних овочів. Усе, що вам потрібно, - вибрати потрібний рецепт і готувати, дотримуючись наших покрокових інструкцій. Смачного!
У випуску: *Смажена курка * Відбивна в паніровці * Смажена бараняча нога з перцем * Смажена цвітна капуста з броколі * Реберця в пивній паніровці * Свиняча вирізка з сушеними сливами в горіховій паніровці * Куряче філе по-київськи * тощо.
ВСЕ ЗМОЖЕМО!!!
http://needlib.com/knigi/kulinariya/26406-pokrokova-kulinariya-smazhimo-myaso-ta-ovochi.html
-
Запись понравилась
-
0
Процитировали
-
0
Сохранили
-