-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в rss_new_books

 -Подписка по e-mail

 

 -Постоянные читатели

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 13.03.2011
Записей: 2251
Комментариев: 0
Написано: 0


Preserving by the Pint: Quick Seasonal Canning for Small Spaces from the author of Food in Jars

Понедельник, 31 Марта 2014 г. 01:37 + в цитатник

Seasonal Canning in Small Bites Marisa McClellan was an adult in a high-rise in Philadelphia when she rediscovered canning, and found herself under the preserving spell. She grew accustomed to working in large batches since most vintage recipes are written to feed a large family, or to use up a farm-size crop but increasingly found that smaller batches suited her life better. Working with a quart a pound a pint or a bunch of produce, not a bushel, allows for dabbling in preserving without committing a whole shelf to storing a single type of jam.

http://needlib.com/knigi/kulinariya/25755-preserving-by-the-pint-quick-seasonal-canning-for-small-spaces-from-the-author-of-food-in-jars.html


 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку