-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в rss_new_books

 -Подписка по e-mail

 

 -Постоянные читатели

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 13.03.2011
Записей: 2251
Комментариев: 0
Написано: 0


Flavored Butters: How to Make Them, Shape Them, and Use Them as Spreads, Toppings, and Sauces

Понедельник, 13 Января 2014 г. 19:40 + в цитатник

Flavored butters, also called compound butters, have a multitude of uses. They make a plain baguette or artisan loaf come alive with flavor they complement a hearty breakfast muffin or delicate scone they serve as quick-fix sauces for a piece of fish, meat or a bowl of pasta; and they brighten an artichoke or a serving of green beans in surprising ways.

http://needlib.com/knigi/kulinariya/25582-flavored-butters-how-to-make-them-shape-them-and-use-them-as-spreads-toppings-and-sauces.html


 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку