-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в rss_new_books

 -Подписка по e-mail

 

 -Постоянные читатели

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 13.03.2011
Записей: 2251
Комментариев: 0
Написано: 0


Seriously Bitter Sweet: The Ultimate Dessert Maker's Guide to Chocolate

Пятница, 20 Декабря 2013 г. 19:22 + в цитатник

These days, people are accustomed to seeing chocolate labeled 54%, 61%, or 72% on grocery store shelves, but some bakers are still confused by what the labeling means and how to use it. In Seriously Bitter Sweet, Alice Medrich presents 150 meticulously tested, seriously delicious recipes-both savory and sweet-for a wide range of percentage chocolates.

http://needlib.com/knigi/kulinariya/25512-seriously-bitter-sweet-the-ultimate-dessert-makers-guide-to-chocolate.html


 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку