Probleem met voedselverspilling
Tal van stedelijke gemeenschappen en landen hebben voedselverspilling (soms vermijdbaar voedselverlies of ramp en voedselverlies genoemd) als een probleem aangemerkt. Volgens een recent rapport onder leiding van Value Chain Management International, voegt de jaarlijkse te voorkomen wetgeving inzake voedselverspilling die aan Canada wordt opgelegd, meer dan $ 31 miljard aan rampen toe,
바카라사이트 en ongeveer 47% van de voedselverspilling wordt misbruikt door kopers.
Het geconsumeerde voedsel heeft natuurlijke, financiële en sociale gevolgen. Op het moment dat u voedsel verspilt dat mogelijk is opgegeten, worden ook de gebruikelijke menselijke hulpbronnen die werden gebruikt om dat voedsel te ontwikkelen, produceren, circuleren en vervoeren, verspild.
Heerlijk eten weggooien betekent financieel ongeluk. De hoeveelheid afgekeurd voedsel is ongeveer $ 1.760 per jaar voor een groep van 4 personen. Bovendien verwacht voedsel dat eindigt in afvalstromen dat activa kunnen worden verwijderd en verplaatst, en de kosten daarvan gaan naar stadsbedrijven en administratie.
Afval en uiteindelijk vervallen voedsel op de stortplaats tast ozon aan en produceert methaan, een stof die vele malen sterker is dan koolstofdioxide. Geschat wordt dat 7% van de ozonafbrekende stoffen die wereldwijd worden verspreid, te wijten is aan vermijdbaar voedselmisbruik. Een deel van dit bedorven voedsel kan worden teruggehaald via geschenkprojecten en worden gebruikt om voedselinstabiliteit aan te pakken in plaats van verstrooiing.
Hoeveel voedsel / biol
In 2015-2016 voerde Waste Services een portretstudie van vier seizoenen uit om de organisatie te begrijpen.
Wat is de algemene verwarring over voedselverspilling?
Het feit is, zoals hierboven vermeld, bevestigt dat de organische stof gescheiden is, terwijl gezien het feit dat de stortplaats zich in anaerobe omstandigheden bevindt, de organische stof die op een stortplaats terechtkomt in feite meer werk vereist. Op het punt waar het afval wordt gescheiden zonder zuurstof, wordt methaangas geproduceerd in plaats van koolstofdioxide. Methaan is een veel beter materiaal dat ozon vernietigt. Koolstofdioxide wordt geproduceerd door organisch materiaal te scheiden in huishoudelijke compost of door gehakt voedselafval toe te voegen aan een kinderdagverblijf. Bij onderzoek scheidt organische stof in huis of in zaailingencompost zich steeds sneller door krachtige cycli.
Een andere fundamentele misvatting is dat voedsel dat in de prullenbak wordt gegooid het probleem is. Het is echter goed voor het composteren van voedselafval. Bodembehandeling kan op dit punt worden gegeten, ondanks het feit dat het een waardevolle manier is om onaangename etensresten (bijv. Eierschaal of aardappelschil) of toevoegingen uit voedsel (bijv. Bedorven voedsel) te hergebruiken, dat in ieder geval wordt geconsumeerd. Het is verstandiger om voedsel weg te houden of zoveel mogelijk te hergebruiken en te hergebruiken.
Waarom consumeren we zoveel voedsel?
Er zijn veel redenen waarom mensen voedsel misbruiken. Elk gezin en individu is uniek, maar onderzoek toont aan dat de talloze beslissingen die we elke dag nemen, van winkelen en koken tot de manier waarop we omgaan met voedselinzameling en supplementen, bijdragen aan de hoeveelheid voedsel die we verspillen. Ook sociaaleconomische factoren en leefstijlfactoren spelen een rol bij deze beslissingen en voedseltrends.
Twee van de meest voorkomende redenen waarom mensen voedsel weggooien, zijn omdat ze ofwel een te grote hoeveelheid voedsel kochten of te veel waren om alles te gebruiken voordat het bedorven was. De twee meest populaire soorten voedsel die worden geconsumeerd, zijn producten (aardproducten) en supplementen van het laatste diner.
Wat kunnen Edmontonians doen om de voedselconsumptie te verminderen?
Er zijn veel manieren om voedselverspilling in uw huis te verminderen. Kies de activiteit die het beste bij u en uw gezin past. Hier zijn enkele manieren om voedselverspilling te verminderen:
Bekijk de koelkasten, koelers en voorraadkasten die je vandaag hebt en concentreer je op het kopen van alleen wat je nodig hebt in plaats van meer te kopen van wat je momenteel hebt.
Schrijf een samenvatting van de voedingsmiddelen die u nodig heeft voordat u de stad uitgaat om te winkelen.
Plan een deel van uw diner vroeg en profiteer van de feestdagen om u te helpen bij het maken van uw boodschappenlijstje.
Plaats een opvallend 'gebruik mij eerst'-bord of -segment op een koeler of potentiële organizer om u eraan te herinneren dat u moet zorgen voor wat eerder misschien mislukt was.
Koop precies wat je nodig hebt of kunt gebruiken binnen precies 7 dagen,
온라인카지노 vooral tijdens pauzes zoals vers bladvoer.
Gebruik een koelbox om oneetbaar voedsel te bewaren voordat het bederft.
Bij het leiden van een vergadering:
Om de jeuk te beheersen van voedsel dat niet tot het uiterste door de bezoeker wordt geserveerd en niet in het gerecht wordt gegeten, kan de bezoeker het in buffetvorm serveren.
Vraag uw bezoekers om de verhuurder mee te nemen om u te helpen een reserve voor uw huis te krijgen. Als alternatief zijn er veel voedselverzamelvakken om supplementen naar bezoekers te sturen.
Voor suggesties en tips over de meest effectieve manieren om voedselmisbruik te verminderen, kunt u het kopen bij The Dish on Waste, een elektronisch pamflet voor voedseldistributeurs dat drie of vier keer per jaar wordt verspreid. Bezoek edmonton.ca/foodwaste voor meer informatie.