Повітряні чебуреки на мінералці |
Тісто легко розкочується, а при смаженні здувається, пухириться. Словом, чебуреки виходять бомбезні!
Повітряні чебуреки на мінералці
3 скл. борошна, 0,5 ч. ложки солі, 0,5 ч. ложки цукру, 1 скл. холодної води (мінералки газованої, краще), 125 г розтопленого маргарину.
Борошно, сіль і цукор змішати, додати холодну газовану воду, вимішати ложкою, додати розтоплений маргарин. Замісити тісто. За потреби, можна підсипати трішки борошна. Покласти в холодильник не менше як на 2 год. (можна і на ніч). Розкачувати тонко, вирізати кола, класти начинку (заправлений фарш, до нього можна додати трішки води, щоб був соковитішим), смажити з двох боків на олії.
Рецепт і фото Оксани Войтюк
Серия сообщений "Чебуреки":
Часть 1 - Чебуреки (очень вкусные)
Часть 2 - Чебуреки с КАРТОШКОЙ и СЫРОМ - умереть-не встать, как вкусно!!!
...
Часть 4 - Самые вкусные чебуреки
Часть 5 - Вкуснейшие чебуреки на скорую руку
Часть 6 - Повітряні чебуреки на мінералці
Часть 7 - Беляши моей мечты – просто бесподобные и очень вкусные
Рубрики: | КУХНЯ-ВЫПЕЧКА |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |