Biezpiena stienīši - Творожные трубочки
|
|
Понедельник, 01 Июня 2015 г. 10:46
+ в цитатник
500 g sauss biezpiens
1 liela ola vai 2 maziņas
2 ēdamkarotes skābs krējums
2 ēdamkarotes cukurs
šķipsniņa sāls
1/2 tējkarote sodā
1 glāze milti
eļļa vārīšanai
pūdercukurs - apbārstīšanai
Gatavošana:
Biezpienu ar olu, krējumu, cukuru, sāli, sodā un miltiem akurāti samaisa. (Miltus var vajadzēt daudz vairāk, viss ir atkarīgs no biezpiena).
Darba virsmu apbārsta ar miltiem. No iegūtās mīklas izveido tievus stienīšus, sagriež vēlamajā garumā. Vāra eļļā līdz kļūst gatavi. Liek uz salvetes, lai notekās eļļa un kārto pasniegšanas traukā, bagātīgi apbārstot ar pūdercukuru.
500 г сухого творога
1 крупное яйцо
2 ст.л. сметаны
2 ст.л. сахара
щепотка соли
1/2 ч.л. соды
1 стакан муки
масло для жарки
сахарная пудра для обсыпки
Приготовление:
Творог растереть.Добавить яйцо, сметану, сахар, соль, соду, муку и все тщательно перемешать. (Муки может уйти и намного больше, все зависит от творога.) Замесить нежное тесто.Рабочую поверхность подпылить мукой.Из полученной творожной массы раскатать тонкие жгуты.
Нарезать батончики-трубочки любой понравившейся длины.Обжарить батончики-трубочки на масле со всех 4-х сторон до золотистого цвета.Готовые батончики-трубочки обильно обсыпать сахарной пудрой.
Метки:
receptes
vārīts eļļā
Процитировано 4 раз
Понравилось: 2 пользователям
-
2
Запись понравилась
-
4
Процитировали
-
0
Сохранили
-