Burkānu maizīte - Морковные булочки
|
|
Среда, 27 Мая 2015 г. 12:39
+ в цитатник
50 g kausēts margarīns
200 ml ūdens
150 g rīvēti burkāni
1/2-1 tējkarote sāls
2 tējkarotes cukurs
~500 ml kviešu milti
2 tējkarotes sausais raugs vai 1/4 paciņa svaigs raugs
Gatavošana:
Siltā ūdenī (42℃) iemaisa izkausētu margarīnu, ļoti smalki sarīvētus burkānus, sāli, cukuru un miltus, kuros iejukts sausais raugs. Veidojas šķidra mīkla, kuru ar koka karoti samaisa vienmērīgā masā. Uz plāts liek mīklas piciņas. Tās apkaisa ar miltiem. un ar rokām izveido maizītes. Maizītes labi apsedz un novieto siltā vietā, lai uzrūgst.
Maizītes cep cepeškrāsnī 250℃ temperatūrā ~10 minūtes. Maizītes pilda pēc vēlēšanās.
50 г растопленного маргарина
200 мл воды
150 г тертая морковь
1 / 2-1 чайная ложка соли
2 чайные ложки сахара
~ 500 мл пшеничной муки
2 чайные ложки сухих дрожжей или 1/4 пакетика свежих дрожжей
В теплой воде (42 ℃) размешать растопленный маргарин, очень мелко измельченную морковь, соль, сахар и муку, в которую добавлены сухие дрожжи. Получится жидкое тесто, с деревянной ложкой перемешать в однородную массу. На противень ставить комки теста. Посыпать мукой. и руками сформировать небольшие булочки. Покройте и поставить в теплое место подниматься.
Выпекать в духовке при температуре 250 ℃ ~ 10 минут.
Метки:
receptes
maize_bulkas_pica
Процитировано 3 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
3
Процитировали
-
0
Сохранили
-