Burkānu cepumi - Печенье морковные
|
|
Вторник, 26 Мая 2015 г. 13:16
+ в цитатник
3 burkāni (lieli)
200 g cukurs
sodā - naža gals
sāls - pēc garšas
milti - pēc vajadzības
300 g izkausēts margarīns
kanēlis
vanīļas cukurs
Gatavošana:
Burkānus sarīvē un pievieno visus pārējos produktus. No mīklas izveido apaļu bumbu, un, kad tā kļūst spīdīga un nelīp pie rokām, to noliek uz kādu laiciņu ledusskapī. Cepeškrāsnī ieklāj cepamo papīru, mīklu izveltnē plānā kārtā, izspiež dažādas formas cepumus un liek uz pannas. Cep cepeškrāsnī 10-15 min.
3 моркови (большие)
200 г сахара
соды - кончик ножа
соль - по вкусу
мука - по мере необходимости
300 г растопленного маргарина
корица
ванильного сахара
Приготовление:
К тертой марковьки добавить все остальные продукты. Раскатайте тесто в шар, и, когда она становится блестящей и нелипнет к рукам поставте в холодильник на некоторое время. Тесто раскатать тонко, выдавить различные формы печенья и поместить его на сковороде. Выпекать в духовке в течение 10-15 мин.
1.
Метки:
receptes
cepumi
Процитировано 3 раз
Понравилось: 2 пользователям
-
2
Запись понравилась
-
3
Процитировали
-
0
Сохранили
-