Burkānu cepumi - Печенье морковные
|
|
Пятница, 03 Апреля 2015 г. 22:57
+ в цитатник
200 g burkāni
200 g margarīns
150 g cukurs
2 ēdamkarotes skābs krējums
2 glāzes milti
1 ola
Gatavošana:
Burkānus notīra un sarīvē. Izkausē margarīnu, pievieno krējumu, sarīvētus burkānus, sakultu olu, cukuru un miltus. Visu izmaisa. Ar tējkaroti liek uz cepamās pannas piciņas un cep spilgti dzeltenus.
200 г моркови
200 г маргарина
150 г сахара
2 столовые ложки сметаны
2 стакана муки
1 яйцо
Приготовление:
Морковь очистить и натереть. Растопить маргарин, добавить сметану, морковь, взбитое яицо, сахар и муку. Все смешать. Чайной ложкой ставит на противень и выпекать до ярко-желтого цвета.
Метки:
receptes
cepumi
Процитировано 2 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-