Pildītas pankūkas - фаршированные блины
|
|
Среда, 25 Марта 2015 г. 12:38
+ в цитатник
3 olas
apmēram 1 l piens
šķipsniņa sāls
tējkarote cukurs
1 1/2 glāze miltu
Pildījumam
sīpols
ola
pipari
sāls
sēnes
Gatavošana:
Olu dzeltenumus samaisa ar pus glāzi piena, pievieno sāli, cukuru, miltus un iejauc biezu mīklu. Nepārtraukti maisot lej klāt pienu. Kad mīkla kļūst līdzīga krējumam, pievieno atsevišķi saputotus olu baltumus un vēlreiz apmaisa. Uzlej uz pannas dažas karotes mīklas un izlaiž pa visu pannu. Viegli apcep no vienas puses, apgriež otrādies, liek vidū pildījumu, aizloka un kārtīgi apcep.
Pildījuma pagatavošana
Sīpolu apcep ar garšvielām. Olu cieti novāra un sakapā. Sēnes sīki sagriež un sacep ar garšvielām. Visu sajauc kopā un pilda pankūkās.
Sīpolu, olu un sēņu daudzumu var variēt, liekot vairāk to, kas labāk garšo.
Es sīpolus neliku daudz, olas - pusi no pildījuma, tā kā citu sēņu šobrīd nav, ņēmu šampinjonus.
3 яйца
около 1 литра молока
щепотка соли
чайная ложка сахара
1 1/2 стакана муки
фарш
лук
яйцо
перец
соль
грибы
Приготовление:
Смешайте яичные желтки с половиной стакана молока, добавить соль, сахар, муку и смешать густое тесто. Постоянно помешивая влить молоко. Когда смесь похожа на сливки, добавить отдельно взбитые яичные белки и снова перемешать. Налейте на сковороду несколько ложек теста и распределить по всей сковороде. Немного обжарить с одной стороны, перевернуть, ставим на середину фарш, сгибаем. Тщательно обжарить.
фарш
Обжарить лук со специями. Сварить яица в крутую и измельчить. Грибы нарезать и обжарить со специями. Смешайте все вместе и фарш готов.
Количество лука, яиц и гриб можете варьировать в зависимости от того, какой вкус вам побольше нравится.
Метки:
receptes
panna
Процитировано 1 раз
Понравилось: 2 пользователям
-
2
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-