Vistas gaļas plovs - Куриный плов
|
|
Вторник, 24 Марта 2015 г. 23:24
+ в цитатник
1 glāze rīsi
2 glāzes vāroša ūdens
1 vistas buljona kubiņš
1 ēdamkarote sviests
1 sīpols
nedaudz vārīta vistas gaļa
1 tomāts
sāls
pipari
Gatavošana:
Rīsus rūpīgi noskalo aukstā ūdenī, atstāj notecēties. Katlā uzkarsē sviestu (vai eļļu). Viegli apcep sīki sasmalcinātu sīpolu, pievieno strēmelēs sagrieztu vārītu vistas gaļu un apcep to. Nepārtraukti maisot, pievieno rīsus un turpina cept. Pievieno sagrieztu tomātu, ūdenī atšķaidītu vistas buljonu, sāli, piparus, uzvāra un sautē 15 minūtes, līdz ūdens uzsūcies un rīsi mīksti.
1 стакан риса
2 стакана кипятка
1 кубик куриного бульона
1 столовая ложка сливочного масла
1 луковица
немного вареной курицы
1 помидор
соль
перец
Приготовление:
Рис тщательно промыть в холодной воде и оставить стекать. Нагрейте масло в кастрюле. Слегка обжарить мелко нарезанный лук, добавить полосками нарезаное вареное куриное мяса и обжарить его. Постоянно помешивая, добавить рис и продолжать печь. Добавить нарезанные помидоры, в кипетке разбавленый куриный бульон, соль, перец, довести до кипения и кипятить на медленном огне в течение 15 минут, пока вода не впитывается и риса станет мягким.
Метки:
receptes
otrie ēdieni
gaļa
Процитировано 2 раз
Понравилось: 2 пользователям
-
2
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-