Aknas krējumā - Печень со сметаной
|
|
Пятница, 20 Марта 2015 г. 19:58
+ в цитатник
500 g teļa aknas
sāls
pipari
2 ēdamkarotes kviešu milti
tauki vai eļļa cepšanai
4 ēdamkarotes skābs krējums
Gatavošana:
Pēc noskalošanas aknām uzmanīgi novelk plēvīti, izgriež rupjākos žultsvadus, pēc tam aknas sagriež šķēlēs un viegli izdauza. Šķēles apviļā miltos, cep sakarsētā taukvielā no abām pusēm brūnas, tad pārliek sautējamā katliņā, pielej nedaudz ūdeni vai buljonu, pievieno sāli, piparus un aizvākotā traukā sautē 15 min. Ēdienā iemaisa krējumu, uzkarsē. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un skābētiem gurķiem.
500 г телячья печень
соль
перец
2 столовые ложки муки
жир или масло для жарки
4 столовые ложки сметаны
Приготовление:
После промывания печени, акуратно удалить пленачку, вирезать грубые желчные протоки, затем печень разрезать на кусочки и легко вибить молотком. Панировать ломтики в муке, обжарить в сковороде до коричневого цвета с обеих сторон, затем переставить в кастрюлю для тушение, добавить немного воды или бульона, добавить соль, перец и тушить в закрытой посуде 15 минут. Блюдо перемешать со сливками, подогреть. Подавать с отварным картофелем и солеными огурцами.
Метки:
receptes
otrie ēdieni
gaļa
Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-