Skābētu kāpostu un biešu salāti - салат из свеклы и квашеной капусты
|
|
Понедельник, 16 Марта 2015 г. 01:17
+ в цитатник
400 g skābēti kāposti
1/2 sīpols
400 g vārītas bietes
400 g skābs krējums
sakapāti zaļumi
Gatavošana:
Skābētiem kāpostiem pievieno sakapātu sīpolu, uz rupjās rīves sarīvētu novārītu bieti un krējumu, nogaršo, ja vajadzīgs, papildina ar sāli, cukuru, pasniedzot pārkaisa ar zaļumiem.
400 г квашеной капусты
1/2 лука
400 г вареной свеклы
400 г сметаны
нашинкованная зелень
Приготовление:
К квашеной капусте добавить нашинкованый лук, натертые на крупной терке вареные свеклы и сливки, если необходимо,по вкусу добавить соли, сахара, подавая посыпать зеленью.
Метки:
receptes
salāti
Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-