Pīrāgs „Mīlulīte” - Пирог "Милашка"
|
|
Понедельник, 05 Мая 2014 г. 22:20
+ в цитатник
5 glāzes milti
200 g cukurs
100 g sviests vai margarīns
3 olas
3 ēdamkarotes skābs krējums
½ tējkarote sāls un sodā
Pildījumam:
100 g skābs krējums
1 ēdamkarote medus
70 g smilšu mīklas cepumi
2 ēdamkarotes cukurs
½ glāze rieksti (labāk apcepti zemesrieksti)
Gatavošana:
Iejauc biezu elastīgu mīklu, sadala 2 daļās izrullē. Vienu daļu liek uz ietaukotas plāts, tad pildījumu, apklāj ar otru daļu un malas aizspiež.
Pildījumam cepumus un riekstus sasmalcina.
Virspusi apsmērē ar skābu krējumu un cep vidējā karstumā 25-30 min.
5 стакана муки
200 г сахара
100 г сливочного масла или маргарина
3 яйца
3 столовые ложки сметаны
½ чайной ложки соли и соды
Начинка:
100г сметаны
1 столовая ложка меда
70 г песочные печение
2 столовые ложки сахара
½ стакана орехов (желательно жареный арахис)
Приготовление:
Замесить эластичное тесто, разделить на 2 части, раскатать. Одну часть поставит на смазанный маслом противень, затем начинку, покрыть второй частю и края сжать.
Для начинки печенье и орехи измельчить.
Сверху обмазать сметаной и выпекать на среднем огне в течение 25-30 минут.
Метки:
receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 2 раз
Понравилось: 2 пользователям
-
2
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-