Kartupeļu un siļķu kotletes - Котлеты из картофеля и сельди
|
|
Воскресенье, 23 Марта 2014 г. 17:08
+ в цитатник
500 g vārītu kartupeļu
1 siļķe
1 ola
1 ēdamkarote sarīvēts siers
milti
1 sīpols
taukviela cepšanai
rīvmaize apviļāšanai
Gatavošana:
Ēdiena gatavošanai var izmantot no iepriekšējām ēdienreizēm pāri palikušus vārītus kartupeļus. Kartupeļus sastrādā masā. Nomērcētu siļķi iztīra, atdala no asakām un ādas, smalki sakapā vai samaļ. Sīpolu sasmalcina, sviestā sacep. Kartupeļu masu, siļķes, sīpolus, sarīvēto sieru un olu dzeltenumu samaisa, pievienojot tik daudz miltu, lai no masas varētu veidot kotletes. Kotletes apviļā sakultā olas baltumā, smalkā rīvmaizē vai miltos, sakarsētā taukvielā uz pannas cep gaiši brūnas. Pasniedz ar tomātu vai krējuma mērci, salātiem.
500 г отварной картофель
1 сельдь
1 яйцо
1 столовая ложка тертого сыра
мука
1 луковица
жир для жарки
панировочные сухари для панировки
Приготовление:
Можно изпользовать вчерашьнюю отваренную картофель. Картофель превратить в пюре. Сельдь очистить, отделить от костей и кожи, мелко нарезать или молоть через мясорубку. Лук нарезать, обжарить на сливочном масле. Картофельную массу, сельдь, лук, тертый сыр и яичный желток смешать, добавив столько муки, чтобы массой могли сформировать котлеты. Котлеты панировать в взбитый яичный белок, в мелкие хлебные крошки или муки. Подогреваем сливочного масла или маргарина на сковороде обжарить до светло-коричневого цвета. Подавать с томатным или сливочным соусом, салатиками.
Метки:
receptes
otrie ēdieni
panna
Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-