Jāņogu kūciņas - пирожные из смородины
|
|
Воскресенье, 23 Марта 2014 г. 16:41
+ в цитатник
150 g milti
50 g cukurs
½ ola
šķipsniņa sāls
100 g sviests
Pildījumam:
250 g krējumsiers
4 ēdamkarotes iebiezināts piens ar cukuru
1 ola
200 g jāņogas
pūdercukurs
Gatavošana:
No mīklai paredzētajiem produktiem, tos pirkstos saberžot, veido mīklu, saspiež pikā un uz pusstundu noliek aukstumā.
Krējumsieru sajauc ar iebiezināto pienu un olu.
Ar sagatavoto mīklu izklāj nelielas ietaukotas veidnītes vai vienu lielu kopēju veidni. Mīklā liek jāņogu kārtu, to pārklāj ar pildījumu. Veidnītes (vai lielo veidni) liek sakarsētā krāsnī un cep 200℃ 30-40 min. Izceptas kūciņas pārber ar atlikušajām jāņogām, pārkaisa ar pūdercukuru.
150 г муки
50 г сахара
½ яйца
щепотка соли
100 г сливочного масла
начинка:
250 г сливочного сыра
4 столовые ложки сгущенное молоко с сахаром
1 яйцо
200 г смородины
сахарной пудры
Приготовление:
Из продуктов для теста пальцами делаем тесто, сформируете шар и поставить в холод на полчаса.
Плавленый сыр смешивают со сгущенным молоком и яйцом.
Готовое тесто распроделить по маленьким смазанным формочкам или в одну большую. В тесто кладем слой смородины , с верху начинку. Формочки (или большую форму) поставить в разогретую духовку и выпекать в течение 30-40 мин 200 ℃. Сладкие пироги украсить оставшимися смородинами, посыпать сахарной пудрой.
Метки:
receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 1 раз
Понравилось: 2 пользователям
-
2
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-