Burkānu zupa ar gaļas bumbiņām - Морковный суп с фрикадельками
|
|
Воскресенье, 23 Марта 2014 г. 15:54
+ в цитатник
500 g burkāni
500 g kartupeļi
1 sīpols
400 g malta gaļa
1 l dārzeņu buljons
1 ēdamkarote tomātu pasta
3 ēdamkarotes rīvmaize
1 ola
sāls, pipari, muskatrieksts, eļļa cepšanai
Gatavošana:
Notīrītus kartupeļus un burkānus sagriež gabaliņos, sīpolu sasmalcina. Kartupeļus, burkānus un pusi no sīpola gabaliņiem sakarsētā eļļā apcep. Pārlej buljonu un vāra uz lēnas uguns 15-20 min, tad dārzeņus daļēji sastampā, atstājot arī rupjākus gabaliņus. Pēc garšas pievieno sāli, piparus un rīvētu muskatriekstu. Malto gaļu, pārējos sīpolus, tomātu pastu, rīvmaizi un olu samīca ar sāli un pipariem viendabīgā masā. No tās veido 16 bumbiņas, sakarsētā eļļā apgrozot cep 5-7 min, liek zupā un pasniedz, var pārkaisīt ar sīpollociņiem.
500 г моркови
500 г картофеля
1 луковица
400 граммов мясного фарша
1 литр овощного бульона
1 столовая ложка томатной пасты
3 столовые ложки панировочных сухарей
1 яйцо
соль, перец, мускатный орех, масло для жарки
Приготовление:
Очистить картофель и нарезать морковь, лук измельчить. Картофель, морковь и половину ломтиков лука в нагретое масло обжарить. Налейте бульон и кипятить на медленном огне в течение 15-20 минут, затем частично овощей переделать в пюре, оставляя более крупные куски. Приправить солью, перцем и тертым мускатным орехом. Фарш, оставшийся лук, томатную пасту, хлебные крошки и яйцо смешивают с солью и перцем равномерно. Сформировать 16 шаров, на сковороде в нагретое масло обжарить в течение 5-7 минут, поместите в суп и подавать, посыпав зеленым луком .
Метки:
receptes
zupas
Процитировано 9 раз
Понравилось: 2 пользователям
-
2
Запись понравилась
-
9
Процитировали
-
0
Сохранили
-