Šokolādes kekss ar ķirbi - Шоколадные кексы с тыквой
|
|
Вторник, 29 Октября 2013 г. 22:50
+ в цитатник
400 g ķirbis (sarīvē uz smalkas rīves)
400 g cukurs
4 olas
sāls
2 tējkarotes cepamais pulveris
300 g kviešu milti
170 ml augu eļļa
100 g šokolādes pilītes (var salauzīt šokolādes tāfelīti)
Gatavošana:
Olas saberž ar cukuru, pievieno ķirbi, augu eļļu, šokolādes pilītes un visu kārtīgi samaisa. Iegūtajā masā pievieno izsijātus miltus, sajauktus kopā ar cepamo pulveri. Labi samaisa un liek formiņās. Cep 180℃ līdz gatavs (apmēram 1 stundu). Ja keksa augšpuse ir kļuvusi tumša, bet vidus vēl nav sacepies, tad formu pārklāj ar foliju un turpina cept, tā pasargājot keksu no apdegšanas.
400 г тыквы (тертую на мелкой терке)
400 г сахара
4 яйца
соль
2 чайные ложки порошка выпечки
300 г пшеничной муки
170 мл растительного масла
100 г капли шоколада (можно на кусочки поломанная плитка шоколада)
Приготовление:
Измельчить яйца с сахаром, добавить тыкву, растительное масло, шоколадные капли, и все тщательно перемешать. В полученную массу добавляют просеянную муку, смешанную с розрыхлителем . Хорошо перемешать и ставить в формочки. Выпекать при температуре 180 ℃ до готовности (около 1 часа). Если на верхушке кекс стал темноват, но середина еще не готова, форму покрыта фольгой и продолжать выпекать, сохраняя таким образом кексов от обжогов.
Метки:
receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 3 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
3
Процитировали
-
0
Сохранили
-