Ķirbis ar pupām - Тыква с фасолью
|
|
Воскресенье, 27 Октября 2013 г. 21:32
+ в цитатник
450 g ķirbis
250 g pupiņas
50 g milti
60 g saulespuķu eļļa
ķiploks, zaļumi, pipari, sāls - pēc garšas
Gatavošana:
Attīra ķirbi no mizas un mīkstās daļas ar sēklām, sagriež kubiciņos un liek vārāmajā traukā, pievieno smalki sakapātus lociņus, izmērcētas pupas un nedaudz ūdeni. Aiztaisa vāku un liek uz plīts sautēties, ik pēc laika apmaisot un pievienojot pēc vajadzības ūdeni, lai nepiedeg. Vāra līdz pupas kļūst mīkstas. Pievieno sāli, eļļu, ķiploku un piparus.
Apkaisa ar zaļumiem un pasniedz karstu.
450 г тыквы
250 г фасоли
50 г муки
60 г подсолнечного масла
чеснок, зелень, перец, соль - по вкусу
Приготовление:
Очищает кожу от тыквы и мягкие части с семенами нарезать кубиками и ставит в каструлю, добавить мелко нарезанный зеленый лук, фасоль и небольшое количество воды. Закройте крышкой и помещают на плиту тушить, помешивая время от времени и добавляя воду по мере необходимости, чтобы непригорела . Готовить, пока бобы не станут мягкими. Добавить соль, растительное масло, чеснок и перец.
Посыпать зеленью и подавать горячим.
Метки:
receptes
otrie ēdieni
Процитировано 2 раз
Понравилось: 2 пользователям
-
2
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-