Ķirbja pankūkas - Тыквенные блинчики
|
|
Воскресенье, 27 Октября 2013 г. 21:10
+ в цитатник
600 g ķirbis (smalki sarīvēts)
3-4 glāzes milti
1/3 glāzes piens
2 olas
sāls, cukurs pēc garšas
šķipsniņa vaniļas
Gatavošana:
Ķirbi sarīvē uz smalkas rīves. Pievieno olas, sāli, cukuru un vaniļu. Visu sakuļ gaisīgā masā. Pakāpeniski piesijā miltus, līdz mīkla kļūst krējuma biezumā.
Mīklu ar karoti lej uz ietaukotas un uzkarsētas pannas. Pankūkas cep no abām pusēm, līdz kļūst zeltainas. Pasniedz karstas ar skābu krējumu.
600 г тыквы (мелко тертый)
3-4 стакана муки
1/3 стакана молока
2 яйца
соль, сахар по вкусу
щепотку ванили
Приготовление:
Тыкву тереть на мелкой терке. Добавить яйца, соль, сахар и ваниль. Все взбить в пушистой пене. Постепенно добавлять муку, пока тесто не станет густотой сметаны.
Вылейте тесто ложкой на смазанной маслом сковороде . Блины, обжарить с обеих сторон до золотистого цвета. Подавать в горячем виде со сметаной.
Метки:
receptes
panna
Процитировано 3 раз
Понравилось: 3 пользователям
-
3
Запись понравилась
-
3
Процитировали
-
0
Сохранили
-