Zeltainie plācenīši - Золотые лепешки
|
|
Воскресенье, 27 Октября 2013 г. 20:29
+ в цитатник
150 g milti
150 g piens
150 g notīrīts ķirbis
2 olas
garšvielas (cukurs, sāls, citrona miziņa, muskatrieksts)
Gatavošana:
Olas dzeltenumu sakuļ ar cukuru, sāli, citrona miziņu, pielej pienu, pievieno miltus un uzbriedina. Ķirbi sarīvē, pārkaisa ar cukuru un pievieno mīklai kopā ar saputotu olu baltumu un 1/4 tējkarotes rīvēta muskatrieksta.
Pasniedz ar medu un tēju. Labi garšo ar plūmju ievārījumu vai skābu krējumu.
150 г муки
150 г молока
150 г очищеная тыква
2 яйца
приправы (сахар, соль, лимонную цедру, мускатный орех)
Приготовление:
Взбейте яичные желтки с сахаром, солью, лимонной цедрой, добавить молоко, добавить муку. Тертую тыкву, посыпать сахаром и добавьте в тесто со взбитыми яичными белками и 1/4 чайной ложки тертого мускатного ореха.
Подавать с медом и чаем. Вкусно со сливовым вареньем или сметаной.
Метки:
receptes
panna
Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-