Gulašs ar āboliem - Гуляш с яблоками
|
|
Понедельник, 21 Октября 2013 г. 15:12
+ в цитатник
500 g liellopa vai liesa cūkas gaļa
400 g āboli
1 sīpols
2 ēdamkarotes taukvielas
sāls
pipari
tomātu biezenis
2 ēdamkarotes skābs krējums
1 ēdamkarote milti
Gatavošana:
Gaļu sagriež kubiņos vai strēmelēs, taukvielās apcep, ievieto katliņā, pārlej ar karstu šķidrumu, aizvākotā traukā sautē.
Nomizotus, šķēlītēs sagrieztus ābolus sviestā apcep, pievieno gulašam. Ja vēlas, pievieno arī apceptu tomātu pastu, sīpolus. Pēc garšas pieliek sāli, visu sautē, līdz gaļa mīksta; Šķidrumu uztumē ar iejauktiem miltiem.
Piedevām - kartupeļi, salāti.
500 г говядины или постной свинины
400 г яблок
1 луковица
2 столовые ложки жира
соль
перец
томат-пюре
2 столовые ложки сметаны
1 столовую ложку муки
Приготовление:
Мясо нарезать кубиками или полосками, обжарить на сливочном масле или маргарине, поместите в кастрюлю, залить горячей жидкостью, варить в закритой кастрюле.
Очищенные, нарезанные яблокиобжарить в сливочном масле, добавить в гуляш. При желании, добавьте томатную пасту , лук. Приправить солью, все варить, пока мясо не станет мягким, мешая добавить муку смешанную с вадой.
В добавки - картофель, салат.
Метки:
receptes
mērces
gaļa
Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-