Четверг, 10 Октября 2013 г. 18:33
+ в цитатник
25 g želatīns
1 kg cukurs
1 1/2 glāze ūdens + uzbriedināšanai (es izmantoju apelsīnu sulu)
2 olu baltumi
Gatavošana:
Uzbriedina želatīnu (aplej ar siltu ūdeni, lai pārklāj). Cukuru un 1 1/2 glāzi ūdens vāra sīrupā (5-10 min). Vienlaicīgi kuļ olas baltumu stingrās putās. Lej želatīnu cukura sīrupā, lai izšķīst. Pamazām iecilā olas baltumu un puto, līdz tiek 4-5 reizes vairāk masas nekā bija (stingrās putās). Liek konditorejas špricē un izspiež kūciņas uz ietaukotas paplātes vai uz gataviem cepumiņiem, kas varētu būt izspiesti vai izgriezti ar glāzi. Noliek sacietēt siltumā. Gatavi apmēram pēc 12 stundām.
25 г желатина
1 кг сахара
1 1/2 стакана воды + для желатина (я использовала апельсиновый сок)
2 яичных белка
Приготовление:
Желатин залить теплой водой, так чтобы покрыла весь желатин). Сахар, и 1 1/2 стакана воды варить в сироп (5-10 мин). В то же время взбивать яичные белки до жестких пиков. Налейте в сахарном сиропе Желатин , чтобы растворился. Постепенно добавить яичные белки и взбейте до до жестких пиков. Кладем в кондитерском шприце и выдавливаем зефирчики на смазанный маслом поднос или на подготовленные печения, которые вырезаются стаканом или после выпечки вырезаются круглой формочкой. Положите в теплое место затвердеть. Готовы где то после 12 часов.
Метки:
receptes
deserts
cepumi
Процитировано 2 раз
Понравилось: 2 пользователям
-
2
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-