Ķirbju pankūkas - Тыквенные блинчики
|
|
Вторник, 08 Октября 2013 г. 13:13
+ в цитатник
400 g ķirbis
4-5 ēdamkarotes milti
2 olas
sāls un cukurs
Gatavošana:
Uz rupjas rīves sarīvē ķirbi. Pievieno olas un samaisa. Pieber šķipsniņu sāls un cukuru pēc garšas - atkarībā no tā, cik saldas vēlās. (es uz šo daudzumu lieku 2 ēdamkarotes). Pievieno miltus un kārtīgi izmaisa. Ja mīkla šķiet par šķidru, pievieno vēl nedaudz miltus. Uz pannas liek mazus plācenīšus un cep no abām pusēm, kamēr brūni. Pasniedz ar skābu krējumu, ievārījumu vai medu.
400 г тыквы
4-5 столовые ложки муки
2 яйца
соль и сахар
Приготовление:
На крупной терке натереть тыкву. Добавить яйца и перемешать. Добавить щепотку соли и сахар по вкусу - в зависимости от того, насколько сладкие блинчики хочется. (Я, на это количество продуктов, сахар кладу 2 столовые ложки). Добавить муку и тщательно перемешать. Если тесто кажется слишком жидким, добавьте еще немного муки. Но сковороде кладем небольшие лепешки и жарим с обеих сторон до коричневого цвета. Подавать со сметаной, вареньем или медом.
Метки:
receptes
panna
Процитировано 4 раз
Понравилось: 2 пользователям
-
2
Запись понравилась
-
4
Процитировали
-
0
Сохранили
-