Dženovas kūka - Дженовский торт
|
|
Четверг, 03 Октября 2013 г. 12:24
+ в цитатник
150 g cukurs
rīvēta citrona miziņa
5 olas
125 g milti
Gatavošana:
Bļodu, kurā iebērts cukurs, citrona miziņa un olas, uzliek uz katla vāka, kurā ir verdošs ūdens. Samaisa, liek ūdens peldē un turpina kult. Kad masa sabiezējusi, trauku izņem no ūdens peldes un kuļ līdz tā kļūst gaisīga. Ar koka karoti iemaisa izsijātus miltus un cep ietaukotā, miltiem izkaisītā veidnē 180℃ 30 min.
150 г сахара
тертая цедра лимона
5 яиц
125 г муки
Приготовление:
Миску в которой сахар, лимонная цедра и яйца поставить на крышку котла, с кипятком. Смешайте, поставте в водяную баню и продолжите взбивать. Когда масса загустеет , миску вынимают из водяной бани и взбиать пока не станет воздушным. С деревянной ложкой, добавьте муку. Тесто выложить в смазанную маслом, обсипанной мукой форме и выпекать в духовке при температуре 180 ℃ 30 мин.
Метки:
receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-