Kartupeļu zupa ar desiņām - Картофельный суп с колбасой
|
|
Четверг, 03 Октября 2013 г. 11:34
+ в цитатник
1 1/2 l ūdens
1 burkāns
pētersīļi
selerijas
sīpoli
200 g kartupeļi
1 ēdamkarote sviests
4 desiņas
2 ēdamkarotes tomātu biezenis
4 ēdamkarotes skābs krējums
Gatavošana
Garšsaknes notīra, sasmalcina, liek katliņā, sakarsētā sviestā un apcep. Pielej ūdeni, pieliek notīrītus, gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sāli un vāra, kamēr kartupeļi mīksti, tad pievieno tomātu biezeni, no mizas atbrīvotas, mazos kumosiņos vai ripiņās sagrieztas desas. Visu uzvāra. Pasniedzot pievieno krējumu un apkaisa ar zaļumiem.
1 1/2 л воды
1 морковь
петрушка
сельдерей
лук
200 г картофеля
1 столовая ложка сливочного масла
4 колбасы
2 столовые ложки томат-пюре
4 столовые ложки сметаны
Приготовление
морковь, петрушку, сельдерей очистить, измельчить, поставить в кастрюле и обжарить в горячем масле. Добавить воду, добавить очищенную, нарезанную картофель , посолить и варить, пока картофель мягкий, затем добавить томат-пюре, очишенную от кожуры, и нарезать ломтиками или небольшими кусочками колбасу . Довести до кипения. Подавая на стул добавить сливки и посыпают зеленью.
Метки:
receptes
zupas
Процитировано 1 раз
-
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-