Kāpostu kotletes - Капустные котлеты
|
|
Вторник, 01 Октября 2013 г. 18:42
+ в цитатник
½ galviņa kāposts (labāk Pekinas)
500 g siers
2 olas
Milti
Augu eļļa
Rīvmaize
sāls, pipari, zaļumi pēc garšas
Gatavošana:
Kāpostu uzvāra verdošā ūdenī. Tad samaļ ar gaļasmašīnu un nospiež lieko ūdeni. Sieru sarīvē uz smalkas rīves, samaisa ar kāpostu, pievieno olas. Pievieno miltus un garšvielas, iejauc mīklu. Izveido kotletes. Apvārta rīvmaizē un apcep uz pannas augu eļļā no abām pusēm. Kotletes gatavas.
1/2 вилка капусты (лучше мягких сортов)
500г сыра
2 яйца
Мука
растительное масло
панировочные сухари, соль, перец, зелень по вкусу
Приготовление:
Капусту отварить в кипящей воде. Затем пропустить через мясорубку и отжать. Сыр натереть на мелкой терке. Смешать с капустой, добавив яйца. Добавить муку и пряности, замесить тесто. Сформировать котлеты. Обвалять в панировочных сухарях. Обжарить с двух сторон на растительном масле. Котлеты готовы.
Метки:
receptes
otrie ēdieni
Процитировано 1 раз
Понравилось: 3 пользователям
-
3
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-