Magoņu standziņas - Маковые палочки
|
|
Воскресенье, 29 Сентября 2013 г. 16:25
+ в цитатник
200 g milti
100 g cukurs
100 g sviests
1 ola
2 ēdamkarotes skābs krējums
1 tējkarote cepamais pulveris
magones
Gatavošana:
Sviestu ar cukuru saputo, pieliekot klāt olas dzeltenumu. Pieber izsijātus miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri. Visu labi samaisa. Beigās pieliek skābu krējumu. No šīs masas izveido gareniskas standziņas. Pārsmērē ar olu baltumu, apviļā magoņu sēklās un cep 200℃ līdz gatavi.
200 г муки
100 г сахара
100 г сливочного масла
1 яйцо
2 столовые ложки сметаны
1 чайная ложка порошка выпечки
маки
Приготовление:
Масло и сахар взбить, добавить яичный желток. Добавить муку, смешанную с порошокм для выпечки . Все хорошо перемешать. В конце добавить сметану. Из этой массы сделать палочки. Обмазать яичным белком, потом обвалять маком и выпекайте в 200 ℃ до готовности.
Метки:
receptes
cepumi
Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-