Gardā kūka - Вкусный пирог
|
|
Среда, 04 Сентября 2013 г. 16:42
+ в цитатник
1 glāze cukurs
1 glāze kefīrs vai krējums
1 glāze ievārījums
1 deserta karote sodā
1 ēdamkarote etiķis
2 glāzes milti
Gatavošana:
Vienā traukā samaisa cukuru, kefīru (krējumu) un ievārījumu. Atsevišķi sagatavo dzēsto sodā, samaisot kopā sodā ar etiķi., lai visa sodā izkūst un uzputo. Tad liek klāt pie pirmās masas un samaisa, pievieno miltus un samaisa viendabīgā masā. Cep cepeškrāsnī 220℃ 35 min. Var cept vairākas kārtas un izgarnēt vai pasniegt tāpat.
1 стакан сахара
1 стакан кефира или сметаны
1 стакан варенья
1 десертную ложку
1 столовую ложку уксуса
2 стакана муки
Приготовление:
В миске смешать сахар, кефир (сметану) и джем. Отдельно смешать с уксусом, чтобы вся сода растворится и пенится. Затем добавьте кефирную масу и перемешайте , добавить муку и акуратна смешать. Выпекать в духовке при температуре 220 ℃ 35 мин. Можно испечь несколько слоев и декорировать или подавать как простой пирог.
1.
Метки:
receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 3 раз
Понравилось: 2 пользователям
-
2
Запись понравилась
-
3
Процитировали
-
0
Сохранили
-