Ābolu pīrāgs - яблочный пирог
|
|
Пятница, 30 Августа 2013 г. 18:36
+ в цитатник
3 olas
1 glāze cukurs
1 glāze milti
1 glāze kefīrs
1/2 kg āboli
1/2 tējkarote sodā
vaniļas cukurs
Pārliešanai:
1/2 glāze skābs krējums
4 tējkarotes cukurs
2 tējkarotes kartupeļu ciete
Gatavošana:
Sakuļ olas ar cukuru. Pievieno kefīru, miltus, garšvielas un sodā. Maisa līdz mīkla ir krējuma biezumā.
Lej mīklu ietaukotā veidnē. Virsu pārklāj ar ābola šķēlītēm un pārkaisa ar cukuru. Plāti liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep (pirmās 15 min nedrīkst virināt cepeškrāsns durtiņas).
Pa to laiku sajauc krējumu ar cukuru un kartupeļu cieti.
Kad pīrāgs cepies 15 min, to pārlej ar krējuma maisījumu un turpina cept līdz gatavs.
3 яйца
1 стакан сахара
1 стакан муки
1 стакан кефира
1/2 кг яблок
1/2 чайной ложки соды
ванильного сахара
переливания:
1/2 стакана сметаны
4 чайные ложки сахара
2 чайные ложки картофельного крахмала
Приготовление:
Взбейте яйца с сахаром. Добавить кефир, муку, специи и соду. Смешать все.
Налейте тесто в смазанную маслом форму. Поверхность покрыта кусочками яблока и посыпать сахаром. Противень поставить в нагретую духовку и выпекать (первые 15 минут неоткрыть дверцы духовки).
В то же время, смешайте сливки с сахаром и картофельного крахмала.
Когда 15 минут прошло, облить пирог сметанной смесью и продолжайте выпекать до готовности.
Метки:
receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 2 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-