Neparastās kotletes - Необычные котлеты
|
|
Пятница, 30 Августа 2013 г. 16:25
+ в цитатник
8 palieli kartupeļi
0,5 glāzes rīsi
2 palieli burkāni
1 vidējs sīpols
ūdens
eļļa
sāls
Gatavošana:
Notīra kartupeļus priekš kartupeļu biezeņa, liek katlā ar sālsūdeni un vāra. Tajā pašā laikā liek vārīties rīsus (var gatavot brazīliešu gaumē, tikai bez ķiplokiem). Kad viss jau sācis vārīties, uguni stipri samazina. Notīra burkānus un sīpolus (ja vēlas, var arī pievienot ķiplokus). Sīpolus sasmalcina, burkānus sarīvē uz rupjas rīves. Pannā ielej eļļu, ieber burkānus, sīpolus (var pievienot saspiestus ķiplokus), pievieno sāli, samaisa un liek cepties. Apcep zem vāka, ik pa brīdim apmaisot.
Karstus kartupeļus saspaida biezenī. Karstos saspaidītos kartupeļos liek karstus rīsus, karstus burkānus un kārtīgi visu samaisa. Mazliet atdzesē un veido jebkura izmēra kotletītes.
Pirms pasniegšanas apcep vai uzkarsē mikroviļņu krāsnī.
8 картофеля
0,5 стакана риса
2 моркови
1 средняя луковица
воды
масло
соль
Приготовление:
Очистить картофель для пюре, поставить в кастрюлю с водой и солью варить . В то же время варить рис (можно приготовить по бразильски, но без чеснока). Когда все начало кипеть, огонь сильно поменьшить. Очищает морковь и лук (по желанию, вы можете добавить чеснок). Мелко нарезать лук, морковь натереть на крупной терке. Масло залить в сковороду, всипать морковь, лук (можно добавить сжатый чеснок), добавить соль, перемешать, и жарить. Жарить под крышкой, периодически помешивая.
Горячую картошку протереть в пюре. Горячий картофельный пюре добавить в горячий рис, горячий морковь и перемешать смесь. Немного охладить и делают котлет любого размера .
Перед подачей на стол, обжарить или нагревать в микроволновой печи.
Метки:
receptes
otrie ēdieni
Процитировано 2 раз
Понравилось: 4 пользователям
-
4
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-