Karaliskā biezpienkūka - Королевский творожник
|
|
Воскресенье, 18 Августа 2013 г. 16:53
+ в цитатник
1 glāze cukurs
2,5 glāzes milti
200 g sviests vai margarīns
3 olas
3 ēdamkarotes skābs krējums
cepamais pulveris
2 āboli
500 g biezpiens
vaniļas cukurs
žāvēti augļi
1 tējkarote kartupeļu cietes
Gatavošana:
Sviestam vai margarīnam pievieno 1/2 glāzi cukuru, miltus un cepamo pulveri. Ar rokām saberž sastāvdaļas, izveidojot vienmērīgas drumslas. Pusei no drumslu masas pievieno 1 olas dzeltenumu un skābu krējumu, izveidojot izveltnējamu mīklu.
Biezpienu ar atlikušo cukuru un olu dzeltenumiem sablenderē, pievieno vaniļas cukuru, kartupeļu cieti un žāvētos augļus. Atsevišķi saputo olu baltumus (var pievienot šķipsniņu pūdercukura, tad labāk putojas), kurus iecilā biezpiena masā.
Kūkas pamatnei izrullē un izklāj mīklu, virsū liek pusi no gatavās biezpiena masas, tad kārto mizotās ābolu šķēles. Virsū klāj atlikušo biezpiena masu. Pārbārsta atlikušās mīklas drumslas. Cep 180℃ apmēram 1 stundu, līdz maliņas kļūst zeltainas. Pasniedz atdzisušu.
1 стакан сахара
2,5 стакана муки
200 г сливочного масла или маргарина
3 яйца
3 столовые ложки сметаны
порошка выпечки
2 яблока
500 г творога
ванильного сахара
сухофрукты
1 чайную ложку картофельного крахмала
Приготовление:
Маргарин или сливочное масло, добавить 1/2 стакана сахара, муки и выпечки порошка. Измельчить ингредиенты руками, создавая однородные крошки. Половину крошек добавьте 1 яичный желток и сметану, создавая раскатаемое тесто.
Творог с оставшимся сахаром и яичными желтками взбить , добавить ванильный сахар, крахмал и сухофруктов. Отдельно взбит яичные белки (можно добавить щепотку сахарной пудры, так лучше взбивать), которые добовляется в творожную массу.
Раскатать тесто для основы и постелить форму, поставить половину творожной массы, тогда росположить очищенные ломтики яблока. Сверху покрыта оставшиеся творожной смеси. Обсипать оставшиеся крошки теста. Выпекать при температуре 180 ℃ в течение около 1 часа, пока края не станут золотыми. Подавать холодным.
1.
Метки:
receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 8 раз
Понравилось: 3 пользователям
-
3
Запись понравилась
-
8
Процитировали
-
0
Сохранили
-