Ābolu torte - Яблочный торт
|
|
Воскресенье, 18 Августа 2013 г. 13:57
+ в цитатник
Biskvītam:
3+3 olas
1+1 glāze cukurs
1+1 glāze milti
5 vidēja lieluma āboli (var 1 skābs)
Garnēšana:
1/2 l salds krējums
4 deserta karotes cukurs
1 citrons
nedaudz vaniļa
1 šokolāde
Gatavošana:
Biskvītam:
3 olas saputo ar 1 glāzi cukura, tad piesijā 1 glāzi miltu. Saputo. Ielej formā pusi no mīklas, uzber pusi no nomizotiem, ļoti sīki sagrieztiem āboliem un pārlej ar atlikušo mīklu. Cep cepeškrāsnī apmēram 15 min.
Tāpat sagatavo otru tortes ripu.
Garnēšana:
Saputo krējumu. Kad krējums sāk biezēt, pievieno rīvētu citrona miziņu, un putojot pamazām pievieno cukuru, tad iejauc citrona sulu un vaniļu.
Tortes ripas liek uz cepamā papīra un nosmērē ar putukrējumu, virsū uzrīvē šokolādi. Cepamā papīra malas purinot uz augšu apbārsta tortei sānus ar šokolādi. Liek vēsumā ievilkties un pasniedzot izņem no apakšas neglīto papīru.
бисквита:
3 +3 яйца
1 +1 стакан сахара
1+1 стакан муки
5 средних яблок (можно 1 кислое )
гарнира:
1/2 л сливки
4 десертные ложки сахара
1 лимон
немного ванили
1 шоколад
Приготовление:
бисквита:
3 яйца взбит с 1 стаканом сахара, тогда присеять 1 стакан муки. Взбить. Вылейте в форму половину теста и с верху половину очистенные, нарезанные очень маленькими кусочками яблоки и накрыть оставшегося тесто. Запекать в духовке около 15 минут.
Также подготовьте другой корж торта.
гарнира:
Взбейте сливки. Когда сливки начинает твердеть, добавьте тертую лимонную цедру, взбивая в пену и постепенно добавить сахар, затем вмесить лимонный сок и ваниль.
Коржи торта ставит на лист бумаги для выпечки и обмазать со взбитыми сливками сверху обсипать тертым шоколадом. Края бумаги встряхивая обсипать бока у торта с шоколадом. Поместите в прохладном месте настоять и подавая удаляют из нижней части некрасивую бумагу.
1.
Метки:
receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 3 раз
Понравилось: 2 пользователям
-
2
Запись понравилась
-
3
Процитировали
-
0
Сохранили
-