Gaļas bumbiņas - мясные шарики
|
|
Вторник, 06 Августа 2013 г. 17:56
+ в цитатник
600 g malta liellopa gaļa
2 ēdamkarotes sviests
sāls
pipari
Gatavošana:
Visu samaisa.
Izveido gludas, vienāda lieluma kotletītes un cep uz pannas.
Gatavām kotletītēm var uzkaisīt garšvielas vai zaļumus.
Kotlešu masai var pievienot arī kūpinātu šķiņķi, puravus vai sēnes.
600 г говяжьего фарша
2 столовые ложки сливочного масла
соль
перец
Приготовление:
Все перемешать.
Создает гладкий, одинакового размера фрикадельки и обжарить на сковороде.
Готовые фрикадельки можно посыпать специями или зеленью.
Вы также можете добавить копченую ветчину, лук-порей или грибы.
Метки:
receptes
otrie ēdieni
gaļa
Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-