Cīsiņš mīklā - Сосиска в тесте
|
|
Четверг, 01 Августа 2013 г. 17:47
+ в цитатник
20*10 cm kārtainas raudzētas mīklas plāksnes
cīsiņi
Gatavošana:
Atkausē saldētās mīklas plāksnītes, pārgriež uz pusēm, veidojot 2 kvadrātus. Kvadrātu divus pretējos stūrus nedaudz pastiepj. Vienu no pastieptajiem stūriem saslapina ar ūdeni. Uz pretējā stūra liek cīsiņu un ietin mīklā. Ietītos cīsiņus liek uz pannā ieklāta cepamā papīra ar mīklas savienojuma vietu apakšā. Pannu liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 200℃, līdz mīkla ar cīsiņiem kļūst zeltaina.
20 * 10 см дрожжевое слоевое тесто
Сосиски
Приготовление:
Размораживайте пласты теста, разрезать пополам, образуя 2 квадрата. Два противоположных углах квадрата немного потенуть. Один из потянутым углов смачиваются водой. На противоположном углу кладем сосиску, завернуть в тесто. Завернутые сосиски кладем на вистеленной с бумагой для выпечки противень так чтобы внизу остался обмазанный водой кончик теста. Противень ставить в предварительно разогретой духовке при температуре 200 ℃, и выпекать , пока тесто с сосисками не становитьса золотыми.
Метки:
receptes
maize_bulkas_pica
Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-