Среда, 31 Июля 2013 г. 20:11
+ в цитатник
5 olu baltumi
šķipsniņa sāls
75 g cukurs
5 olu dzeltenumi
1 paciņa vaniļas cukurs
50 g milti
50 g kartupeļu vai kukurūzas ciete
1 nepilna tējkarote cepamais pulveris
Gatavošana:
Olu baltumus kopā ar šķipsniņu sāls saputo stingrās putās. Pievieno 25 g cukuru. Dzeltenumus saputo kopā ar atlikušo cukuru un vaniļu. Olu baltumus sajauc ar olu dzeltenumiem. Pievieno izsijātus miltus ar kartupeļu cieti un cepamo pulveri. Visu samaisa viendabīgā masā. Lej ietaukotā kūkas formā un cep sakarsētā cepeškrāsnī 220℃ brūnu 15 min. Gatavo biskvītu atdzesē un dekorē ar svaigām ogām, ievārījumu vai putukrējumu.
5 яичных белков
щепотка соли
75 г сахара
5 яичных желтков
1 пакетик ванильного сахара
50 г муки
50 г картофельный или кукурузный крахмал
1 неполная чайная ложка порошка выпечки
Приготовление:
Взбить яичные белки с щепоткой соли до пиков. Добавить 25 г сахара. Взбить желтки с оставшимся сахаром и ванилью. Смешайте яичные белки с желтками. Добавить муку с крахмалом и порошком выпечки. Смешайте все равномерно. Вылить в смазанную маслом форму и выпекать пирог в предварительно разогретой духовке при температуре 220 ℃ коричневой в течение 15 минут. Готовий корж охладить и украсить свежими ягодами, вареньем или взбитыми сливками.
Метки:
receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 4 раз
Понравилось: 3 пользователям
-
3
Запись понравилась
-
4
Процитировали
-
0
Сохранили
-