Ķiršu šarlote - вишневая Шарлотта
|
|
Среда, 31 Июля 2013 г. 18:26
+ в цитатник
1 glāze kviešu milti
1 glāze cukurs
cepamais pulveris
3 olas
2 glāzes ķirši bez kauliņiem
1/2 glāze biezpiens (ne trekns)
Gatavošana:
Ķiršus nomazgā, izņem kauliņus, mēģinot saglabāt ogas veselas. Iejauc mīklu: saputo olas ar cukuru, pievieno biezpienu, pakāpeniski pievieno miltus ar cepamo pulveri. Samaisa vienmērīgi.
Ietaukotā dziļā cepamā formā ber ķiršus, pārlej ar mīklu un liek uzkarsētā cepeškrāsnī. Kad mīkla kļūst brūna, gatavību pārbauda ar kociņu. Izņem no cepeškrāsns, atdzesē un pasniedz ar aveņu vai ķiršu saldējuma bumbiņu.
1 стакан пшеничной муки
1 стакан сахара
порошка выпечки
3 яйца
2 стакана вишни без косточек
1/2 чашки творога (не жирный)
Приготовление:
Промыть вишню, удалить косточки, стараясь чтобы ягоды неповредить. Приготовить тесто: взбить яйца с сахаром, добавить творог, постепенно добавить муку и выпечки порошок. Смешать в однородную массу.
В смазанную глубокую форму всипать вишню , залить тестом и поставить в разогретую духовку. Когда смесь коричневого цвета, готовность проверить деревянной палочкой. Выньте из духовки, охлодите и подавайте с малиновым и вишневым мороженым.
Метки:
receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 2 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-