Kefīra kūka - Кефирный пирог
|
|
Среда, 31 Июля 2013 г. 17:41
+ в цитатник
1 l kefīrs
3 olas
1 glāze cukurs
milti
1/2 tējkarote sodā
vanilīns
Gatavošana:
Olas saputo ar cukuru, pievieno kefīru, sodā un miltus tik daudz, lai mīkla iznāk mazliet biezāka nekā pankūku mīkla. Uzkarsē veidni, ietauko, ielej sagatavoto masu un cep cepeškrāsnī gatavu 1 stundu.
Ja ir, masai var pievienot vanilīnu. Var iemaisīt 5 gabaliņos sagrieztas marmelādes konfektes. Tās ir ļoti laba garšviela. Var pa virsu likt šķēlītēs sagrieztus ābolus. Var to apsmērēt ar ievārījumu.
1 литра кефира
3 яйца
1 стакан сахара
мука
1/2 чайной ложки соды
ванилин
Приготовление:
Яйца взбить с сахаром, добавить кефир, соду, муку столько, чтобы тесто было немного толще, чем блинное тесто. Разогреть форму , обмазать, залить подготовленную массу и запечь в духовке в течение 1 часа готовую.
Если есть, то вы можете добавить ванилин. Вы можете добавить 5 желе конфеты (разрезаны на куски). Это очень хорошая приправа. Можно положить сверху нарезанные яблоки. Можно смазать джемом.
Метки:
receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 2 раз
Понравилось: 2 пользователям
-
2
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-